Samen bouwen aan jouw ideale marketingteam

Jij wilt een steady, professioneel en toekomstbestendig marketing communicatie team. Voor het borgen van kennis en continuïteit kijken we naar het complete plaatje. Waar ben je nu écht mee geholpen? Samen kijken we naar de teamarchitectuur en brengen we aanwezige kennis in kaart. Op basis daarvan adviseren we over kansen, risico’s en mogelijkheden. Wij zijn jouw partner in:

 • het invullen van marketing communicatie vacatures, van executive tot allrounder en specialist

 • tijdelijke ondersteuning op basis van detachering (ook parttime)

 • opleiding en training via onze partner Beeckestijn Business School

 • persoonlijke ontwikkeling van collega’s aan de hand van diverse assessments

 • netwerken en het opdoen van vakinformatie tijdens Digital Friday, hét gratis marketingevent van de Achterhoek

Wij vinden jouw nieuwe collega

EEN VASTE COLLEGA

Wij geloven heilig in matchen op basis van DNA. We kijken verder dan cv en dagen jou uit hetzelfde te doen. Het schaap met de vijf poten en roze oortjes bestaat immers niet. Wij kijken naar intrinsieke drijfveren en het groeipotentieel van een kandidaat maar ook naar de bedrijfscultuur bij een werkgever. En dat heeft al diverse verrassende, maar succesvolle matches opgeleverd.

We komen zelf uit het vak en snappen dus dat een online marketeer niet hetzelfde is als een content strateeg en dat een tekstschrijver nog geen copywriter is. Van executive, tot allrounder en specialist: wij vinden jouw nieuwe collega!

TIJDELIJKE COLLEGA

Staat jouw organisatie te springen om (extra) ondersteuning, maar is er geen ruimte voor een structurele invulling? Dan is detachering een slimme optie. Dan heb je wél een professional in huis, maar zit je nergens aan vast. Samen kijken we welke tijdelijke marketeer jullie nodig hebben.

 • Flexibele marketing communicatie professionals, van strategie tot executie
 • Duur en aantal uren in overleg
 • Betaling per gewerkt uur

ONZE WERKWIJZE

Zoek je een partner om op lange termijn te bouwen aan jouw ideale marketing communicatie team? Let’s meet! Het liefst bij jou op kantoor zodat we meteen een beetje kunnen sfeerproeven…

Staan we beide positief tegenover een samenwerking? Dan ontvang je van ons een offerte. Of zoals wij dat liever noemen: een samenwerkingsvoorstel. Geen boekwerk vol poespas, maar max 2 A4’tjes met de kaders en afspraken van onze samenwerking. Na ondertekening gaan we aan de slag.

Bij elke nieuwe vacature plannen we een uitgebreide (online) intake. Doel? Het scherpstellen van de vacature en het gezochte profiel.

We gaan, indien gewenst, aan de slag met de vacaturetekst. Na akkoord zetten we deze live op onze website en diverse jobsites. Ons ‘broertje’ Booosters Online Marketing helpt ons met slimme jobmarketing bij het vinden van die ene kandidaat. Denk aan paid campaigns op social media.

Onze database bestaat uit ruim 1.500 marketeers uit de regio en ook op LinkedIn hebben wij een ijzersterk netwerk. We investeren hier veel tijd en aandacht in. Op die manier groeit ons netwerk nog elke dag. Met potentiële kandidaten voeren we een of meerdere persoonlijk gesprekken. Geschikte kandidaten stellen wij voor aan de hand van een gespreksverslag en cv, eventueel aangevuld met een motivatiebrief en portfolio (afhankelijk van de functie).

Met kandidaten die jij als opdrachtgever beter wilt leren kennen, worden gesprekken gepland. Het eerste gesprek online? Liever niet! Een kennismaking op kantoor zegt zóveel meer. Samen spreken we af welke rol wij in deze fase spelen. Ons uitgangspunt is volledige ontzorging waarbij we zowel voor jullie als de kandidaat het aanspreekpunt zijn.

Dé (tijdelijke) nieuwe marketing of communicatie professional voor jouw team gevonden? Yes! Jullie doen hem of haar een aanbod. Contractbegeleiding vanuit ons is mogelijk. Beide partijen tevreden? Dan kan er getekend worden.

Samen vieren we de start van jullie nieuwe collega! in de periode die volgt checken we regelmatig even in. Zo weten we zeker dat jullie een vliegende start hebben. Advies over een goede onboarding? Wij helpen graag!

Waarom je kiest voor MRKTNG.nl

 • We zijn specialist en komen zelf uit het vak, we kunnen dus écht met je meepraten en -denken

 • We hebben een ijzersterk netwerk in Oost-Nederland met ruim 1.500 marketing en communicatie professionals

 • Targets kennen we niet! Wij matchen daarom alleen wanneer we écht denken dat jullie op de lange termijn blij van elkaar worden.

 • Alle professionals die wij voorstellen hebben we uitgebreid gescreend en persoonlijk gesproken

 • Wanneer we iemand voorstellen, ontvang je een cv en uitgebreide profielschets

 • Gedurende de hele procedure heb je nauw contact met een vast contactpersoon

 • We werken met een garantieregeling (die we gelukkig niet vaak nodig hebben)

 • Vier keer per jaar organiseren wij Digital Friday, hét gratis marketingevent van de Achterhoek

Opleiding en training

Dankzij ons partnership met Beeckestijn Business School kunnen wij, vaak onder aantrekkelijke voorwaarden, voorzien in training en opleiding op het gebied van (digital) marketing, cx, data, communicatie en leiderschap. Waardevol voor bestaande maar ook nieuwe collega’s! Zo startte bij Vink Kunststoffen onlangs een junior marketeer in een medior functie, in combinatie met een traineeship. Hier lees je het verhaal van Vink Kunststoffen.

Assessments

Assessments vormen een belangrijke aanvulling op de persoonlijke gesprekken die wij voeren met onze kandidaten. Carianne is niet alleen Loopbaan- en talentcoach maar ook gecertificeerd TMA, PPA, HPTI en GIA specialist.

De TMA brengt uniek talent en drijfveren in beeld en biedt een schat aan informatie voor HR en Management. Waardevol in de zoektocht naar nieuwe collega’s maar ook een cadeautje voor huidige werknemers die willen groeien. Lees meer over de TMA.

De PPA schetst een kleurenprofiel dat een beeld geeft van iemands communicatiestijl en gedragsvoorkeuren op de werkvloer. Lees meer over de PPA.

De GIA toetst leerbaarheid en leervermogen en geeft een beeld hoe snel iemand in een rol kan groeien. Lees meer over de GIA.

De HPTI meet iemands leiderschapspotentieel of kans van slagen in een (senior) sleutelrol. Lees meer over de HPTI.

Afbeelding Carianne Peters schrijven

Blije klanten over MRKTNG.nl

“MRKTNG.nl heeft inzichtelijk gemaakt wat ETNA nodig heeft. Welke behoefte ze hebben op marketingvlak. En daar is mijn functie uit voortgekomen.”

Clementine Terhorst

Marketingmanager ETNA Coffee Technologies

bekijk video

“Samen met MRKTNG.nl vonden wij een gedreven starter die, met hulp van Beeckestijn Business School, snel in zijn rol zal groeien.”

Robbert van Dijk

Manager Digital Commerce bij Vink Kunststoffen

lees meer

‘’Wij waren erg onder de indruk van de hoge kwaliteit van de CV’s die we ontvingen”.

Inge van Ditshuizen

Manager bij Eisma Content Marketing

lees meer