Save the date: vrijdagmiddag 17 maart 2023

Hoewel we nog nagenieten van een succesvolle Digital Friday afgelopen december, zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen van de eerstvolgende editie. Save the date: Digital Friday op vrijdagmiddag 17 maart. We zijn weer te gast bij Theater Amphion in Doetinchem waar Bart Meerdink van Beeckestijn Business School je meeneemt in het jaarlijkse Digital Marketing Trendrapport 2023. Schrijf je onderaan deze pagina in voor de Digital Friday nieuwsbrief en je ontvangt de uitnodiging incl. het volledige programma vanzelf in je mailbox. Je alvast aanmelden? Dat kan! Dat doe je via de button hieronder.

Afgelopen editie: over arbeidsmarktcommunicatie en employer branding

Op vrijdag 9 december sloten we 2022 af met een hot én actueel topic: arbeidsmarktcommunicatie. Bijna 100 marketeers, HR professionals, recruiters en werkgevers kwamen naar het Amphion voor het verhaal van Kirsten de Roo en Hans Molenaar. Kirsten, auteur van twee succesvolle boeken, vertelde hoe je niet alleen succesvol nieuwe collega’s werft maar ook behoudt. Maar wie dacht dat dit alleen de taak van HR / recruitment is, zit er naast volgens Hans van Beeckestijn Business School. Hij ging op de cruciale rol van Marketing.

Locatie

Het Digital Friday Event vindt plaats in Schouwburg Amphion in Doetinchem en wordt afgesloten met een borrel. Alles over de route en bereikbaarheid lees je hier. 

Digital Friday Event

Digital Friday is een initiatief van MRKTNG.nl en de marktleider in digital en online opleidingen: Beeckestijn Business School. Als specialist in marketing professionals zijn wij vanzelfsprekend erg geïnteresseerd in alle ontwikkelingen op het gebied van digital marketing. Het Digital Friday Event biedt een podium aan topmarketeers met eerlijke en inspirerende verhalen. Leer van elkaars ervaringen tijdens de interactieve sessies en ga met een gezonde dosis digital kennis weer naar huis.

Partners

Logo MRKTNG