Jouw verhaal journalistiek verteld? Dat is precies waar Eisma Content Marketing zich mee bezig houdt. Eisma Content Marketing (onderdeel van Eisma Media Groep) helpt bedrijven bij het vinden en vertellen van hun verhaal in de vorm van content. Ter versterking van het team was het bedrijf op zoek naar een creatieve en zelfstandige B2B content marketeer/journalist. MRKTNG.nl mocht deze leuke en uitdagende functie voor Eisma Content Marketing invullen. Wij gingen in gesprek met Inge van Ditshuizen van Eisma Content Marketing over hoe zij de samenwerking heeft ervaren. We vertellen je er graag meer over!

Inge van Ditshuizen

Het content team van Eisma Media Groep was op zoek naar een nieuwe collega voor 28 uur per week, voor het maken van waardevolle content voor verschillende klanten. Ze zochten iemand die zich moeiteloos weet te verplaatsen in iedere doelgroep en bij voorkeur iemand met een journalistieke achtergrond.

“Tijdens één van de Digital Friday events heb ik voor het eerst kennisgemaakt met MRTKNG.nl”, aldus Inge van Ditshuizen, manager bij Eisma Content Marketing. “Ik heb een aantal edities van Digital Friday bijgewoond en kwam tijdens de borrel in gesprek met Gerard. De samenwerking voor deze specifieke vacature kwam tot stand doordat een ander team binnen Eisma Media Groep ook contact met MRKTNG.nl had voor een andere vacature.”

Goed bereikbaar en snelle reacties
“Gedurende het proces heb ik regelmatig contact gehad met Carianne”, vervolgt Inge. “Ze straalde echt uit dat ze er zin in had en stelde heel veel vragen om een goed beeld te krijgen van het bedrijf én het team. Ik heb het contact met MRKTNG.nl als bijzonder prettig ervaren en er werd altijd snel gereageerd. Naast de fijne en gemakkelijke communicatie met Carianne, waren wij erg onder de indruk van de hoge kwaliteit van de CV’s die wij ontvingen.”

’Wij waren erg onder de indruk van de hoge kwaliteit
van de CV’s die we ontvingen”.

De meerwaarde van MRKTNG.nl
‘’Het kost onwijs veel tijd om zelf alle CV’s door te spitten en afspraken te maken’’, vertelt Inge. MRKTNG.nl start samen met het bedrijf de werving en selectieprocedure op waarna er actief op zoek wordt gegaan naar dé kandidaat voor de functie. MRKTNG.nl verzorgt de eerste screening en kennismaking. Alleen de best passende kandidaten worden vervolgens voorgesteld aan de klant. ‘’Jullie snappen precies wat er bij verschillende marketingfuncties komt kijken”, vervolgt Inge. “Hierdoor kunnen wij zelf de eerste screening overslaan en weten we zeker dat een kandidaat de juiste kwaliteiten bezit.’’

‘’MRKTNG.nl snapt wat er bij verschillende marketingfuncties komt kijken.
Hierdoor weten we zeker dat de voorgestelde kandidaten de juiste
kwaliteiten bezitten”.

MRKTNG.nl heeft met veel plezier en succes de vacature van Eisma Content Marketing mogen invullen. ‘’Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe collega: een leuke en zelfstandige meid die het werk snel oppakt,’’ aldus Inge. ‘’Bij een nieuwe marketing vacature zullen wij zeker opnieuw aankloppen bij MRKTNG.nl!”.

Weten wat we voor jouw marketing afdeling kunnen betekenen?