Over ons2019-07-25T10:15:58+00:00

Over ons

Met trots presenteren wij ons team van bevlogen professionals. Een team dat bol staat van passie voor de marketing, gelooft in het persoonlijke contact en als een geoliede machine zich samen inspant voor opdrachtgever en kandidaat. Naast deze frontrunners schuilt er nog een heel netwerk van professionals achter, waar wij ons door laten informeren & inspireren. Samen de kennis delen, zo zijn wij!

Gerard Russchen  
Gerard is al ruim 20 jaar een rasechte ondernemer. Als geen ander weet hij waar de marketing vraagstukken, kansen en mogelijkheden liggen. Hij adviseert ondernemers met een oprechte en eerlijke mening. Voor wie hem niet kent, kijk gerust op LinkedIn en maak kennis. Want onder het genot van een cappucino zal hij je inspireren. En stel je dan toch die ene vraag waar hij niet direct ‘t antwoord op heeft. Dan is er nog ‘n gave, hij is een expert in het verzamelen van specialisten om hem heen, precies daar waar het nodig is.

Carianne Peters  
Iedere organisatie heeft een duizendpoot nodig. En dat is voor MRKTNG.nl Carianne. Geen uitdaging is te groot, geen vraag is te gek. Met een stralende lach ontvangt zij kandidaten en opdrachtgevers en zorgt voor het warme bad. Het is belangrijk dat we als MRKTNG.nl de juiste kennis, skills en ervaring koppelen met de juiste vacature of opdracht, maar nog belangrijker is de persoonlijke klik, zeker als het om een duurzame (arbeids)relatie gaat. Met haar passie voor mensen en haar aanstekelijke vrolijkheid zorgt zij ervoor dat de zon iedere dag straalt bij MRKTNG.nl.

  

  

Norbert Berns  
Norbert beweegt zich net als Carianne wat meer op de achtergrond. De bewaker en de verbinder van de organisatie. Iemand die de eindjes aan elkaar knoopt. En dat doet hij op verschillende vlakken. In het netwerk koppelt hij graag mensen en organisaties aan elkaar, ziet kansen in de markt en in verschillende samenwerkingsverbanden. Daarnaast zorgt hij dat op de achtergrond de financiële touwtjes aan elkaar geknoopt worden en processen op de achtergrond (blijven) lopen.

Willemijn Bouwmeesters  
Wat is MRKTNG.nl nou zonder marketing- en communicatiemedewerker? Met veel plezier vervult Willemijn deze rol in het team. Zij verzorgt onze verschillende communicatie-uitingen en ontwikkelt een contentstrategie en gaat aan de slag met een upgrade van onze website. Achter de schermen denkt ze graag met verschillende disciplines mee.

  

 

Geef jezelf inspiratie en kennis cadeau en meld je aan voor de MRKTNG.nl nieuwsbrief

Wij delen graag onze marketingkennis met jou. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, nieuwe vacatures en professionals die klaar zijn voor een nieuwe volgende stap.

Laatste nieuws & blog

Zo maak je een ijzersterk CV

29 augustus 2019|

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe job is een ijzersterk CV onmisbaar. Jouw CV is meestal het eerste wat een nieuwe werkgever of recruiter van je ziet en kan de aanleiding zijn voor [...]

Diploma op zak?

17 juni 2019|

Diploma op zak? Ga samen met ons op zoek naar waar je hart ligt en vervolgens naar de baan die bij je past. Bij MRKTNG.nl vind je de mooiste marketing- & communicatiejobs bij prachtige bedrijven in [...]