Over ons

Ha werkgever, wij gunnen jou een professioneel MarCom team. En jij daar, marketeer, jou gunnen we een (loop)baan vol werkgeluk. Daarom zijn we begonnen jullie te matchen. Nee… Niet aan de hand van een oppervlakkig kennismakingsgesprek en een cv dat we over de schutting gooien. Écht matchen. Op basis van DNA. Hoe? Met oprechte aandacht, jarenlange ervaring en kennis van het vak. Dat maakt ons al sinds 2015 dé schakel tussen marketing communicatie professionals en het bedrijfsleven uit Oost-Nederland.

Marketing communicatie professionals helpen we bij het vormgeven van hun loopbaan met toffe (ZZP) jobs, loopbaanadvies, opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Werkgevers helpen we bij het vormgeven van hun ideale MarCom team met advies en het invullen van vacatures (ook tijdelijk).

Waarom je kiest voor MRKTNG.nl

  • Targets? Kennen we niet! We matchen dus alleen wanneer we geloven dat jullie op de lange termijn blij worden van elkaar.
  • We hebben een groot en ijzersterk netwerk van marketeers én werkgevers in Oost-Nederland
  • Jouw DNA als marketeer of werkgever is het uitgangspunt bij alles wat we doen!

  • We komen zelf uit het marketingvak en kunnen daarom inhoudelijk met je meepraten

  • Kennis delen staat bij ons centraal. Dit doen we onder andere tijdens ons event Digital Friday.

Onze mensen

Bij MRKTNG.nl werken mensen die houden van kamperen, vintage, koken en citytrips. We nemen de impact die we hebben op het bedrijfsleven én dat van de kandidaat bloedserieus. Onze werkdagen daarentegen zitten vol humor en plezier. Ready to meet the team?

Afbeelding Carianne Peters

Carianne Peters

“Wat een geluk om in je forties nog je roeping te vinden” aldus Carianne, die vanaf het begin in 2016 betrokken is bij MRKTNG.nl. Als gecertificeerd Loopbaan- en talentcoach weet ze als geen ander onontdekt talent en intrinsieke drijfveren boven tafel te krijgen. Dit doet ze met met behulp van diverse assessments. Een kopje koffie drinken kan volgens Carianne altijd, die zelf alleen thee lust. Ze weet elke situatie te vatten in een spreekwoord en haar favoriet is: het schaap met de 5 poten en roze oortjes bestaat niet. Daar schreef ze zelfs een blog over, die lees je hier.

Afbeelding Suzette Hesseling

Suzette Hesseling

Op zoek naar een nieuwe job, kwam Suzette koffie drinken bij MRKTNG.nl. Na een kennismaking van drie uur (!), wilden we haar het liefst voor onszelf houden. Want als oud Projectmanager en Contentmarketeer aan bureauzijde kent Suzette het Marketingvak als geen ander. Ze weet de vraag van een klant moeiteloos te vertalen in een rake vacaturetekst en doeltreffende wervingscampagne. “Het is de combinatie van match making en Marketing waar mijn hart sneller van gaat kloppen.”

Afbeelding Gerard Russchen

Gerard Russchen

Gerard is al ruim 20 jaar ondernemer. Als geen ander weet hij waar marketing vraagstukken, kansen en mogelijkheden liggen. Hij adviseert ondernemers én marketeers met een oprechte en eerlijke mening. Gerard heeft een ongekend netwerk. Hoor je zijn naam nu toch voor het eerst? Maak gerust een connectie via LinkedIn of plan een afspraak, want onder het genot van een cappuccino zal hij je zeker inspireren. En stel je dan toch die ene vraag waar hij niet direct ‘t antwoord op heeft? Gerard is een expert in het verzamelen van specialisten om zich heen, precies daar waar het nodig is.

Afbeelding Norbert Berns

Norbert Berns

Naast de drie frontrunners, is Norbert de stille kracht van MRKTNG.nl. Het geweten van de organisatie. In het netwerk koppelt hij graag mensen en organisaties aan elkaar, hij ziet kansen in de markt en weet verrassende samenwerkingsverbanden te smeden. Daarnaast zorgt hij dat op de achtergrond de financiële touwtjes aan elkaar geknoopt worden en processen soepeler dan soepel verlopen. Op die manier zet hij Carianne, Suzette en Gerard in hun kracht.

Onze partners

Achter ons schuilt nog een heel netwerk van professionals, waar wij ons door laten informeren en inspireren. Denk aan Beeckestijn Business School en onze ‘grote broer’ Booosters Online Marketing die ons helpt met de slimme inzet van jobmarketing. Want wij geloven in de wederkerigheid van delen. Door het delen van kennis, netwerk, ambities en uitdagingen kom je tot betere inzichten, om het geheel in een ander perspectief te zien. Kennis én netwerk delen om samen te groeien, zo zijn wij!