Over ons2019-02-01T16:22:30+00:00

Over ons

Met trots presenteren wij ons team van bevlogen professionals. Een team dat bol staat van passie voor de marketing, gelooft in het persoonlijke contact en als een geoliede machine zich samen inspant voor opdrachtgever en kandidaat. Naast deze frontrunners schuilt er nog een heel netwerk van professionals achter, waar wij ons door laten informeren & inspireren. Samen de kennis delen, zo zijn wij!

Gerard Russchen  
Gerard is al ruim 20 jaar een rasechte ondernemer. Als geen ander weet hij waar de marketing vraagstukken, kansen en mogelijkheden liggen. Hij adviseert ondernemers met een oprechte en eerlijke mening. Voor wie hem niet kent, kijk gerust op LinkedIn en maak kennis. Want onder het genot van een cappucino zal hij je inspireren. En stel je dan toch die ene vraag waar hij niet direct ‘t antwoord op heeft. Dan is er nog ‘n gave, hij is een expert in het verzamelen van specialisten om hem heen, precies daar waar het nodig is.

Claudia van Gestel  
Claudia is onze senior consultant. Van huis uit is zij marketing- en communicatieadviseur. Met deze kennis en ervaring in haar rugzak is ze van meerwaarde voor zowel marketingprofessionals als bedrijven. Claudia is een verbinder en altijd nieuwsgierig naar wat bedrijven en mensen beweegt. Om van daaruit mooie samenwerkingen tot stand te brengen. Het is belangrijk dat we als MRKTNG.nl de juiste kennis, skills en ervaring koppelen met de juiste vacature of opdracht, maar nog belangrijker is de persoonlijke klik, zeker als het om een duurzame (arbeids)relatie gaat. Bel of app Claudia gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Carianne Peters  
Carianne is de hoeksteen van MRKTNG.nl Iedere organisatie heeft een duizendpoot nodig. Iemand die zorgt dat het achter de schermen op rolletjes loopt. En dat is voor MRKTNG.nl Carianne. Zij zorgt ervoor dat alle administratie strak georganiseerd is. Geen uitdaging is te groot, geen vraag is te gek. Met een stralende lach ontvangt zij kandidaten en opdrachtgevers en zorgt voor het warme bad. Met haar passie voor mensen en haar aanstekelijke vrolijkheid zorgt zij ervoor dat de zon iedere dag straalt bij MRKTNG.nl

  

  

  

Norbert Berns  
Norbert beweegt zich net als Carianne wat meer op de achtergrond. De bewaker en de verbinder van de organisatie. Iemand die de eindjes aan elkaar knoopt. En dat doet hij op verschillende vlakken. In het netwerk koppelt hij graag mensen en organisaties aan elkaar, ziet kansen in de markt en in verschillende samenwerkingsverbanden. Daarnaast zorgt hij dat op de achtergrond de financiële touwtjes aan elkaar geknoopt worden en processen op de achtergrond (blijven) lopen.

Willemijn Bouwmeesters  
Wat is MRKTNG.nl nou zonder marketing- en communicatiemedewerker? Met veel plezier vervult Willemijn deze rol in het team. Zij verzorgt onze verschillende communicatie-uitingen en ontwikkelt een contentstrategie en gaat aan de slag met een upgrade van onze website. Achter de schermen denkt ze graag met verschillende disciplines mee.

  

 

Geef jezelf inspiratie en kennis cadeau en meld je aan voor de MRKTNG.nl nieuwsbrief

Wij delen graag onze marketingkennis met jou. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, nieuwe vacatures en professionals die klaar zijn voor een nieuwe volgende stap.

Laatste nieuws & blog

Diploma op zak?

17 juni 2019|

Diploma op zak? Ga samen met ons op zoek naar waar je hart ligt en vervolgens naar de baan die bij je past. Bij MRKTNG.nl vind je de mooiste marketing- & communicatiejobs bij prachtige bedrijven in [...]

Next Digital Friday: 5 juli

11 juni 2019|

Voor veel bedrijven wordt het steeds moeilijker om te blijven bestaan. Door de Coolblue’s, Bol.com’s en Aliexpress’en van deze wereld wordt het steeds lastiger voor jou om je doelgroep te bereiken. Op Google is maar [...]