Opdrachtgevers2019-06-21T12:09:00+02:00

Voordeeluitjes.nl

Voordeeluitjes is een jonge, toonaangevende online travel agent met ruim 80 medewerkers. Ze hebben vestigingen in Lochem, Amstelveen en in India. De ambitie is om op Voordeeluitjes.nl hun klanten veel mooie en voordelige arrangementen aan te bieden en om omzet voor de hotels en vakantieparken te realiseren. Aan deze uitdaging werken ze met de volgende teams: Servicecenter, Sales, E-commerce, Software, HR en Finance. De teams dragen veel eigen verantwoordelijkheid en geven voor een groot deel hun eigen werkzaamheden vorm en vormen samen één dreamteam!
De vaart zit erin bij Voordeeluitjes.nl, want ze maken steeds meer mensen blij met een mooi uitje en sluiten duurzame partnerschappen met hotels en vakantieparken. Bovendien groeien de e-commerce afdeling en in-house IT expertise in rap tempo. Ze zijn zich ervan bewust dat ze zich bevinden in een veranderlijke, dynamische markt en willen daarom continu blijven vernieuwen en verbeteren.

Werken bij Voordeeluitjes betekent werken in een inspirerende en motiverende omgeving waar collegialiteit, persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en een commerciële focus centraal staan.

Voor Voordeeluitjes zoeken we een (Senior) E-mail Marketeer.

E-mailmarketing is een essentieel onderdeel van de online communicatie-uitingen van Voordeeluitjes.nl. Dagelijks bereiken en inspireren zij hiermee een groot aantal klanten door heel Nederland. Conversies verhogen, het binden van klanten en het vergroten van de loyale klantengroep zijn hierbij de belangrijkste doelstellingen.

CAD2M

CAD2M is officiële reseller van SOLIDWORKS, SolidCAM, DriveWorks en de dddrop 3D printer. De trainers en helpdeskmedewerkers zijn hoog gecertificeerd in hun vakgebied en houden deze kennis up-to-date met trainingen.

CAD2M is dé strategisch partner voor het bedrijfsleven, op het gebied van automatiseringsoplossingen. CAD2M ondersteunt het gehele maakproces: van 3D tekening tot NC code, van printplaatontwerp tot configurator en van productdatabeheer tot 3D printer.

Met een gemiddeld hogere vertegenwoordiging van technisch personeel ten opzichte van commerciële medewerkers biedt CAD2M meer dan soft- en hardware oplossingen; medewerkers denken op hoog niveau met hun klanten mee en zien kansen voor innovatie en automatisering op de werkvloer. Ze zetten de behoefte van hun klanten om tot één praktische totaaloplossing. Het gehele proces wordt begeleid met services als consultancy, implementatie, training en helpdesk. De bedrijven achter de Babboe bakfiets maken bijvoorbeeld allemaal gebruik van SOLIDWORKS, ontwerp en productie van dit oer-Hollandse product zijn hierdoor optimaal op elkaar afgestemd.

CAD2M is een Achterhoeks bedrijf met een uniek concept en wil groeien van een productgerichte organisatie naar dé oplossings- en resultaatgerichte kennispartner. De focus komt steeds meer te liggen op de aanvullende trainingen en diensten, hét onderscheiden vermogen van CAD2M in de markt.

Prominent

Prominent staat voor “De stoel die je beweegt”. Want beweeglijk zitten is beter zitten. Jaarlijks ervaren tienduizenden nieuwe klanten aan den lijve wat een relaxstoel of -bank voor hen betekent. Met 43 eigen winkels, een team adviseurs op de weg en ruim 200 mensen in dienst met een gemiddelde leeftijd van 37 jaar, is Prominent naast succesvol marktleider een jong en ambitieus bedrijf.

Prominent heeft zich geherpositioneerd en de transitie gemaakt naar een omnichannel merk. Het merk wordt elk jaar sterker en de marketingmiddelen worden steeds gerichter en persoonlijker. Een enthousiast team van marketingprofessionals richt zich dagelijks op het genereren van meer on- en offline traffic, het vergroten van het aantal merkambassadeurs en uiteraard de omzet. Een nieuwe mediamix en -aanpak zorgt nu al voor meer traffic in de winkels en meer conversie.

Prominent is een warm bedrijf, voor haar klanten, maar ook voor haar medewerkers.

Bij Prominent krijg je volop ruimte om jouw specialisme uit te oefenen én verder te ontwikkelen. Zij zorgen voor een mooie werkplek (en deze is echt top, neem dat van ons aan), goede arbeidsvoorwaarden, de beste koffie en heerlijke verse lunch uit het bedrijfsrestaurant. Samen met een team van jonge gedreven marketeers heb je volop invloed op het behalen van commerciële doelen. Ze werken met de beste (online) tools en digitale partners van niveau,  hebben goede budgetten en zijn lid van de NIMA Top Marketing Club. Jouw talent heeft nog nooit zoveel ruimte gehad om te ontwikkelen!

Wil je graag verder bouwen, jezelf ontwikkelen en Prominent helpen met haar vernieuwingsslag en veranderende klantbehoeften?

Ter versterking van het marketingteam zijn we op zoek naar een Marketing Services Manager. Iemand die zelf actief meewerkt, maar ook de leiding van dit team op zich gaat nemen.

BBA Pumps

Door voortdurende innovatie is BBA Group een internationaal begrip op het gebied van mobiele pompoplossingen. De pompen en leidingsystemen worden geleverd over de hele wereld. Daarnaast verzorgen ze ook het complete onderhoud van pompinstallaties.

De verkoopbedrijven van BBA Group zijn gevestigd in Doetinchem, Polen, België en de USA.

Het marketingteam opereert vanuit het kantoor in Doetinchem en is dagelijks bezig met de marketing van onder andere Distrimex Pompen & Service, BBA Pumps en PRORIL Pumps Europe.

Distrimex Pompen & Service BV richt zich op de Nederlandse en Belgische markt en vertegenwoordigt een aantal sterke buitenlandse pompmerken en het eigen fabricaat BBA Pumps.

BBA Pumps BV richt zich met het eigen fabricaat op de wereldmarkt. De productiefaciliteiten van BBA Group zijn gevestigd in Apeldoorn en Tsjechië.

Voor BBA zijn we op zoek naar een Junior (Online) Marketeer.

Kramp

Vooruit gaan, altijd een stap extra zetten, verder kijken dan de neus lang is, en zichzelf overtreffen: deze manier van werken wordt door de klanten van Kramp zeer gewaardeerd. En daarom hebben ze succes, al meer dan 60 jaar. Om deze succesvolle koers aan te kunnen houden en uit te kunnen breiden, zijn zij voortdurend op zoek naar professionals die zaken in beweging kunnen zetten en voortgang willen boeken.

De roots van Kramp liggen in de agrarische sector. In de loop der jaren zijn daar Tuin en Park, Grondverzet en OEM bijgekomen. Gestart vanuit een klein schuurtje in Varsseveld, is Kramp nu een Europees e-business bedrijf -actief in meer dan 20 landen- en servicepartner voor haar klanten.

Bij Kramp werk je in een dynamische omgeving met aantrekkelijke voorwaarden en zeer gemotiveerde collega’s. Door de ambities en groei liggen er altijd nieuwe uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden op je te wachten, bij Kramp is geen dag hetzelfde!

MRKTNG.nl zoekt voor Kramp diverse marketingspecialisten, van on- tot offline en van strategisch tot hands-on.

Vink Kunststoffen

Vink Kunststoffen uit Didam heeft meer dan 60 jaar ervaring in het toepassen van kunststof halffabricaten en heeft het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken en leidingsystemen van Europa. Ze leveren kunststof halffabricaten in tal van kunststofsoorten aan vrijwel alle industriële sectoren met duidelijke accenten op de markten voor de productie van Signs & Graphics, de machinebouw, de chemische industrie, de apparatenbouw, de waterbehandeling en bouwsector.

Het is hun ambitie om marktleider te zijn in het distribueren van kunststof halffabricaten en het leveren van aanverwante diensten.

Vink Didam is een middelgroot bedrijf met meer dan 200 medewerkers en is een leuk en interessant bedrijf om bij te werken. Vink is een dynamische organisatie waarbij eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd wordt. Dit gecombineerd met een collegiale werksfeer en doelgericht werken maken het werken bij Vink extra aantrekkelijk.

Vink wil de beste zijn op het gebied van werkgeverschap, kennisdeling, innovatie, logistieke dienstverlening en communicatie. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat ze een award wonnen voor hun Magenta 2.0 webshop, welke sinds eind mei 2018 live is.

MRKTNG.nl zoekt voor Vink naar een Online marketeer die van de webshop een nog groter succes gaat maken. Een database met duizenden klanten en een webshop met duizenden producten… Wie durft erin te duiken?

Dutch Toys Group

Dutch Toys Group B.V. in Doetinchem, brengt onder de naam Exit Toys buitenspeelgoed op de markt. Door de groei van de organisatie werd de vraag naar een Digital Marketing Manager groter. En met die vraag is MRKTNG.nl aan de slag gegaan. Stijn Driever, directie Dutch Toys Group, deelt hieronder zijn ervaring:

Vanuit Dutch Toys Group zochten we een digital marketing manager om onze online plannen verder vorm te geven en uit te rollen. MRKTNG.nl is voor ons aan de slag gegaan. Al snel bleek hun uitgebreide netwerk en expertise binnen (online) Marketing van absolute meerwaarde. Na een zorgvuldige werving en selectieprocedure is een aantal zeer goede kandidaten voorgesteld. Ook het verdere proces van gesprekken en selectie is erg goed begeleid vanuit MRKTNG.nl. Het heeft er toe geleid dat we een goede kandidaat hebben gevonden die inmiddels al aan de uitdaging is begonnen. We zijn dan ook erg blij met het resultaat en de rol die MRKTNG.nl daarbij heeft gespeeld. Bedankt, en wij zullen jullie zeker aanbevelen bij collega bedrijven die op zoek zijn naar (online) marketing professionals.

Stijn Driever, directie Dutch Toys Group.

De Heide Smid

De Heide Smid in Halle is een familiebedrijf waar nu de derde generatie aan het roer staat. Het bedrijf is een expert op het gebied van prachtige (maatwerk) kachels in huis. Door hun landelijke dekking & de komst van een nieuwe website en webshop was de stap naar een online marketing professional snel gemaakt. En gevonden! Eddy Rensing, directie van De Heide Smid deelt zijn ervaring:

De Heide Smid was op zoek naar een online marketeer, na enkele gesprekken zelf te hebben gevoerd met verschillende kandidaten bleek het moeilijk in te schatten wat kandidaten daadwerkelijk kunnen, wat hun expertise is en wat dat betekent voor ons. Omdat we al zaken doen met Gerard Russchen ben ik met Marcella in contact gekomen.

Marcella weet goed waar ze het over heeft en zij heeft dan ook de werving en selectie voor ons bedrijf gedaan. Er is een geschikte medewerker voor ons uitgekomen. Wij bevelen MRKTNG.NL dan ook aan.

Ik kan geen sterren zetten maar je krijgt ze alle 5 van mij 🙂

Eddy Rensing, directie De Heide Smid

Pillen Group

Pillen Group in Lichtenvoorde is een veelzijdig bedrijf. Een familiebedrijf dat zich sinds 1956 heeft ontwikkelt tot gerenommeerd bedrijf met nationale en internationale klanten. De organisatie staat bekend om zijn innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten. Die laten zich opsplitsen in eindproducten, zoals kassa systemen & verwarmingselementen en halffabrikaten voor de verspanings- en plaatbewerkingsindustrie. Om de markt nog beter te bedienen, is zichtbaarheid een aandachtspunt in zowel binnen- als buitenland. Met de komst van een online marketeer, is daar direct aandacht aan besteed. Bart van Ommen, Business Developer en o.a. verantwoordelijk voor de Check-Out systems beschrijft zijn samenwerking met MRKTNG.nl:

Vol enthousiasme hebben we als Pillen Group kennis gemaakt met het team van MRKTNG.nl. Het persoonlijke contact, de 101% inzet en het out of the box durven denken kenmerkt MRKTNG.nl. De doortastentheid heeft geresulteerd in de ideale match.  In korte tijd is onze online MRKTNGcommunicatie professional voor o.a. Duitstalig Europa gevonden. Blij met het resultaat. 

Namens het marketing & sales team van de Pillen Group, Bart & Anneke van Ommen

We zijn erg blij met het resultaat en de rol van MRKTNG.nl. Bedankt, wij zullen jullie zeker aanbevelen bij collega bedrijven die op zoek zijn naar (online) marketing professionals.

Stijn Driever – Directeur Dutch Toys Group

Laatste nieuws & blog

Jouw partner in crime als het om je loopbaan gaat

30 juni 2022|

‘Dus jij helpt mensen aan een nieuwe baan?’ Zelf omschrijft Carianne haar werk liever als het ondersteunen van marketeers en communicatie professionals in hun loopbaan. Op welke manier dan ook. En met haar post hbo [...]