De 14 meest gevraagde online en social marketing jobs

De uitdaging van het vakgebied marketing is dat het continue aan het veranderen is. Want de markt verandert. Hoe kun je als bedrijf of marketeer nu op die ontwikkelingen inspelen? Welke professional en kennis heb je daar voor nodig? Bij welk bedrijf wil je die marketingkennis delen? Daar helpen wij bij.

Dat marketing een vak apart is wil je vast wel van me aannemen. Maar om het te onderbouwen hebben we een whitepaper geschreven.  Een soort van kennisdocument met onze visie op de verschillende marketing vacatures. Want als je denkt dat je marketing er even bij doet heb je het mis. En als je denkt dat de marketingmedewerker goed is in het regelen van pennen en vlaggen naast het op papier zetten van de strategische missie en visie en vervolgens een strategisch e-commerce traject uitrolt dan heb je het ook mis. In de whitepaper hebben we uiteengezet wat de diversiteit van marketingfuncties inhoudt. Misschien herkennig, misschien gaat er een wereld voor je open.

In het kader van #durftedelen delen we graag onze kennis, visie en dromen over marketing en de groei van mensen en organisaties tijdens een vrijblijvend kop koffie. Wanneer kun je?

Vul hieronder je email adres is en ontvang “de 14 meest gevraagde online en social marketing jobs”

2018-02-14T12:29:35+01:00

Geef jezelf inspiratie en kennis cadeau en meld je aan voor de MRKTNG.nl nieuwsbrief

Wij delen graag onze marketingkennis met jou. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, nieuwe vacatures en professionals die klaar zijn voor een nieuwe volgende stap.

Laatste nieuws & blog

Marketing & communicatie: juist nu!

31 maart 2020|

Voor veel ondernemers zijn dit onzekere tijden. Vanwege de coronacrisis staan veel organisaties momenteel voor grote interne en externe uitdagingen. De impact van de crisis op onze samenleving en economie is groot en zal ongetwijfeld [...]

Vrijdag 24 januari 2020: Digital Friday Event

10 januari 2020|

Op vrijdag 24 januari 2020 vindt de volgende editie van Digital Friday plaats. Tijdens deze middag vertelt Marco Derksen je alles over ‘Digitale transformatie voor bedrijven in de Achterhoek’. Wat betekent de digitale transformatie voor jouw [...]