De 14 meest gevraagde online en social marketing jobs

De uitdaging van het vakgebied marketing is dat het continue aan het veranderen is. Want de markt verandert. Hoe kun je als bedrijf of marketeer nu op die ontwikkelingen inspelen? Welke professional en kennis heb je daar voor nodig? Bij welk bedrijf wil je die marketingkennis delen? Daar helpen wij bij.

Dat marketing een vak apart is wil je vast wel van me aannemen. Maar om het te onderbouwen hebben we een whitepaper geschreven.  Een soort van kennisdocument met onze visie op de verschillende marketing vacatures. Want als je denkt dat je marketing er even bij doet heb je het mis. En als je denkt dat de marketingmedewerker goed is in het regelen van pennen en vlaggen naast het op papier zetten van de strategische missie en visie en vervolgens een strategisch e-commerce traject uitrolt dan heb je het ook mis. In de whitepaper hebben we uiteengezet wat de diversiteit van marketingfuncties inhoudt. Misschien herkennig, misschien gaat er een wereld voor je open.

In het kader van #durftedelen delen we graag onze kennis, visie en dromen over marketing en de groei van mensen en organisaties tijdens een vrijblijvend kop koffie. Wanneer kun je?

Vul hieronder je email adres is en ontvang “de 14 meest gevraagde online en social marketing jobs”

2018-02-14T12:29:35+00:00

Geef jezelf inspiratie en kennis cadeau en meld je aan voor de MRKTNG.nl nieuwsbrief

Wij delen graag onze marketingkennis met jou. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, nieuwe vacatures en professionals die klaar zijn voor een nieuwe volgende stap.

Laatste nieuws & blog

Zo maak je een ijzersterk CV

26 juli 2019|

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe job, is een ijzersterk CV onmisbaar. Jouw CV is meestal het eerste wat een nieuwe werkgever of recruiter van je ziet. En kan de aanleiding zijn voor [...]

Diploma op zak?

17 juni 2019|

Diploma op zak? Ga samen met ons op zoek naar waar je hart ligt en vervolgens naar de baan die bij je past. Bij MRKTNG.nl vind je de mooiste marketing- & communicatiejobs bij prachtige bedrijven in [...]