Ga met MRKTNG.nl naar Digital Marketing in 1 Day 2019 met €50,- korting!

Update in één dag jouw marketingkennis over social & digital!

Op 21 november staat er weer een berg inspiratie voor je klaar tijdens de elfde editie van Digital Marketing in 1 Day. Hét digital marketing event waar de marcom-professional van nu bij moet zijn. En met MRKTNG.nl kun jij ernaartoe met €50,- korting!

Deze editie zijn er onder andere de keynotes Sara Dol, de 17 jarige TikTok creator met 1,6 mln volgers en Michael Tchong trendwatcher uit Amerika. Leer van aansprekende merken zoals VanMoof, Omron, Rabobank, Weleda, Exact en TOTO. Verder zijn er speciale B2B sessies, workshops en stand-up sessies tijdens de lunch. Iedere bezoeker ontvangt een exemplaar van het nieuwste boek ‘Digital Marketing Pinball’ van Daniël Markus!

Wil jij ook naar Digital Marketing in 1 Day? Neem dan contact op met Carianne voor de korting. Via e-mail: carianne@mrktng.nl of telefoon: 0653463136.

2019-10-14T13:26:53+02:00

Laatste nieuws & blog

Klantverhaal | BBA Pumps

30 juni 2021|

Al meer dan 60 jaar is BBA Pumps een toonaangevende producent van mobiele pompen en leidingsystemen. De pompoplossingen van BBA Pumps staan voor kwaliteit, duurzaamheid en worden over de hele wereld geleverd. Door voortdurende innovatie [...]

Klantverhaal | Vink Kunststoffen

10 mei 2021|

Vink Kunststoffen, gevestigd in Didam, heeft ruim 65 jaar ervaring in het toepassen van kunststof halffabricaten. Het bedrijf heeft een breed voorraadprogramma in kunststof platen, folie, staven, profielen en leidingsystemen.  Na het succesvol invullen van [...]