Ga met MRKTNG.nl naar Digital Marketing in 1 Day 2019 met €50,- korting!

Update in één dag jouw marketingkennis over social & digital!

Op 21 november staat er weer een berg inspiratie voor je klaar tijdens de elfde editie van Digital Marketing in 1 Day. Hét digital marketing event waar de marcom-professional van nu bij moet zijn. En met MRKTNG.nl kun jij ernaartoe met €50,- korting!

Deze editie zijn er onder andere de keynotes Sara Dol, de 17 jarige TikTok creator met 1,6 mln volgers en Michael Tchong trendwatcher uit Amerika. Leer van aansprekende merken zoals VanMoof, Omron, Rabobank, Weleda, Exact en TOTO. Verder zijn er speciale B2B sessies, workshops en stand-up sessies tijdens de lunch. Iedere bezoeker ontvangt een exemplaar van het nieuwste boek ‘Digital Marketing Pinball’ van Daniël Markus!

Wil jij ook naar Digital Marketing in 1 Day? Neem dan contact op met Carianne voor de korting. Via e-mail: carianne@mrktng.nl of telefoon: 0653463136.

2019-10-14T13:26:53+00:00

Geef jezelf inspiratie en kennis cadeau en meld je aan voor de MRKTNG.nl nieuwsbrief

Wij delen graag onze marketingkennis met jou. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, nieuwe vacatures en professionals die klaar zijn voor een nieuwe volgende stap.

Laatste nieuws & blog

Vrijdag 24 januari 2020: Digital Friday Event

10 januari 2020|

Op vrijdag 24 januari 2020 vindt de volgende editie van Digital Friday plaats. Tijdens deze middag vertelt Marco Derksen je alles over ‘Digitale transformatie voor bedrijven in de Achterhoek’. Wat betekent de digitale transformatie voor jouw [...]

Zo voer je je sollicitatiegesprek als een pro!

1 november 2019|

Hoera! Je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Maar misschien ook wel ‘Help!’. Want hoe laat je jezelf van je beste kant zien? Bij een eerste sollicitatiegesprek is het belangrijkste om te onderzoeken of jij en [...]