Ga met MRKTNG.nl naar Digital Marketing in 1 Day 2019 met €50,- korting!

Update in één dag jouw marketingkennis over social & digital!

Op 21 november staat er weer een berg inspiratie voor je klaar tijdens de elfde editie van Digital Marketing in 1 Day. Hét digital marketing event waar de marcom-professional van nu bij moet zijn. En met MRKTNG.nl kun jij ernaartoe met €50,- korting!

Deze editie zijn er onder andere de keynotes Sara Dol, de 17 jarige TikTok creator met 1,6 mln volgers en Michael Tchong trendwatcher uit Amerika. Leer van aansprekende merken zoals VanMoof, Omron, Rabobank, Weleda, Exact en TOTO. Verder zijn er speciale B2B sessies, workshops en stand-up sessies tijdens de lunch. Iedere bezoeker ontvangt een exemplaar van het nieuwste boek ‘Digital Marketing Pinball’ van Daniël Markus!

Wil jij ook naar Digital Marketing in 1 Day? Neem dan contact op met Carianne voor de korting. Via e-mail: carianne@mrktng.nl of telefoon: 0653463136.

2019-10-14T13:26:53+02:00

Laatste nieuws & blog

Marketing & communicatie: juist nu!

31 maart 2020|

Voor veel ondernemers zijn dit onzekere tijden. Vanwege de coronacrisis staan veel organisaties momenteel voor grote interne en externe uitdagingen. De impact van de crisis op onze samenleving en economie is groot en zal ongetwijfeld [...]