Onze eerste Digital Friday!

Als specialist in marketing professionals zijn wij vanzelfsprekend erg geïnteresseerd in alle ontwikkelingen op het gebied van digital marketing. Omdat we denken dat het ook voor jou heel interessant is nodigen wij je graag persoonlijk uit voor onze Digital Friday op 23 juni a.s.! Deze eerste Digital Friday organiseren wij samen met de marktleider in digital en online opleidingen: Beeckestijn Business School. Doel van Digital Friday is organisaties en professionals uit Oost Nederland informeren over de belangrijke ontwikkelingen op het gebied van Digital.

Auteur, onderzoeker en docent bij Beeckestijn Egbert Jan van Bel (bekend van zijn bestseller “Kloteklanten” en initiatiefnemer van Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland) presenteert zijn nieuwste onderzoek: Klantgerichtheid (in B2B en B2C) in het digitale tijdperk in Nederland. Uiteraard krijgt onze regio daarbij speciale aandacht.

Egbert Jan voert jaarlijks een onderzoek uit onder klanten en marketeers. Centraal daarbij staat de wijze waarop marketeers en ondernemers omgaan met de mogelijke ontwikkelingen en het veranderende gedrag van consumenten (waarbij B2B en B2C beide worden gemeten). De learnings deelt hij graag met ons.

Ook biedt deze middag een mooie gelegenheid om collega’s uit het marketingvak te ontmoeten. De locatie voor Digital Friday is Schouwburg Amphion te Doetinchem (routebeschrijving) waar je het volgende programma kunt verwachten:

Digital Friday Event 23 juni a.s.

16.00 – Ontvangst en opening
Marcella de Jong (MRKTNG.nl)

16.15 – Klantgerichtheid in het digitale tijdperk in Oost Nederland
Egbert Jan van Bel

17.00 – Netwerkborrel

18.00 – Afsluiting

Ben jij erbij? Reserveer dan je plek door onderstaand formulier in te vullen:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
2017-10-25T15:07:35+02:00

Laatste nieuws & blog

Marketing & communicatie: juist nu!

31 maart 2020|

Voor veel ondernemers zijn dit onzekere tijden. Vanwege de coronacrisis staan veel organisaties momenteel voor grote interne en externe uitdagingen. De impact van de crisis op onze samenleving en economie is groot en zal ongetwijfeld [...]

Vrijdag 24 januari 2020: Digital Friday Event

10 januari 2020|

Op vrijdag 24 januari 2020 vindt de volgende editie van Digital Friday plaats. Tijdens deze middag vertelt Marco Derksen je alles over ‘Digitale transformatie voor bedrijven in de Achterhoek’. Wat betekent de digitale transformatie voor jouw [...]