Wij geloven dat werken vanuit talent je werkgeluk en daarmee ook je kwaliteiten maximaliseert. Wie doet waar ‘ie blij van wordt, komt het beste uit de verf. Dat geldt voor jou, maar ook voor jouw collega’s. De TMA schijnt een licht op onbenut talent en intrinsieke drijfveren. 

Wij spreken regelmatig marketeers die niet goed onder woorden kunnen brengen waar ze nu écht gelukkig van worden. Cognitief zijn ze tot veel in staat. Maar dat je ergens goed in bent, wil niet zeggen dat je er ook daadwerkelijk energie van krijgt. Wie wil ontdekken wat zijn/haar talenten zijn, kan baat hebben bij een TMA. Dit assessment brengt uniek talent, drijfveren, sterke kanten en valkuilen in beeld. Door het ontdekken van uniek talent, kan iemand effectiever én gelukkig worden in zijn of haar werk. De TMA is daarmee een schat aan informatie, voor degene die hem doet maar ook voor HR en Management. Een handige tool in de zoektocht naar nieuwe collega’s, voor teambuilding of als cadeautje voor huidige werknemers die (persoonlijk) willen groeien.

Wat is TMA precies?
TMA staat voor Talenten Motivatie Analyse. Talenten zijn de bouwstenen van je persoonlijkheid, ze typeren je. Deze persoonlijkheidskenmerken hebben invloed op gedrag, motivatie en op ontwikkelingsmogelijkheden. De TMA brengt via een online assessment jouw drijfveren in beeld en koppelt daar talenten en competenties aan. Waar krijg jij energie van en wat kost je juist energie? TMA is gebaseerd op positieve psychologie en is zeker geen test. De analyse gaat je inzichten geven die waar je je hele leven wat aan hebt. Zowel privé als op de werkvloer.

Hoe werkt het?
Het maken van de analyse gebeurt online. Het werkt met stellingen waaruit gekozen moet worden. Het rapport dat daar uitkomt is uitgebreid en wordt in een persoonlijk gesprek met Carianne besproken en toegelicht. Het rapport komt te staan in het TMA-portal, waar de afnemer een jaar lang toegang tot krijgt. De uitslag van de analyse en de rapportage worden alleen met goedvinden van de kandidaat gedeeld met de opdrachtgever.

Voor wie is de TMA geschikt?
De TMA-analyse is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om meer uit zichzelf of zijn/haar team te halen. TMA wordt veel gebruikt bij beroepskeuze, loopbaanbegeleiding, re-integratie, teambuilding en coaching. Carianne is gecertificeerd TMA-professional en dus is jouw talent of dat van jouw collega(‘s) bij ons in goede handen! In elke procedure zit één TMA inbegrepen. Wil je meer TMA’s of er eentje afnemen voor een huidige werknemer? Dan bedragen de kosten daarvan € 395,-

Nieuwsgierig?
Bel of mail ons gerust voor meer informatie! We vertellen je graag de details en beantwoorden al je vragen.

T | 0314 – 20 00 90
E | info@mrktng.nl