De PPA biedt snel en grondig inzicht in iemands gedragsvoorkeuren en communicatiestijl op de werkvloer.

Wat is de PPA?
PPA staat voor Persoonlijke Profiel Analyse en is ontwikkeld door Thomas International. Een toonaangevend bedrijf dat psychologie, technologie en data combineert in de ontwikkeling van assessments onder andere voor werving en selectie.

Een PPA wordt niet standaard afgenomen tijdens een procedure. Het kan zijn dat wij jou dit adviseren of dat de werkgever hierom vraagt. Jij beslist of je het assessment doet, of niet. Tijdens een procedure is de PPA voor jou gratis. Wil je bij jouw huidige werkgever een PPA doen? Dan is dit assessment ook los af te nemen. De kosten hiervoor bedragen € 200,- Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

De uitkomst van een PPA
De PPA biedt een gedetailleerd profiel van jouw sterke punten en aandachtspunten, jouw communicatiestijl, waarde voor de organisatie, motivatoren, angsten en gedrag onder druk. Dit wordt geduid in een kleurenprofiel (rood, groen, geel en blauw) zoals sommigen dit zullen kennen van de DISC-analyse.

De PPA staat nooit op zichzelf en kan niet worden gezien als ‘de waarheid’. Het is altijd ondersteunend aan de gesprekken die we voeren, jouw persoonlijkheid en je cv. Maar het kan voor jou en de werkgever een bevestiging zijn dat de functie bij je past en dat jij goed in de organisatie en het team past.

Hoe gaat een PPA in z’n werk?
1. Wij sturen jou per e-mail een link waarmee je de PPA kunt doen. Invullen duurt nog geen 10 minuten.
2. We plannen een (online) afspraak in om de uitslag samen te bekijken en te duiden.
3. De uitslag komt in de vorm van een verslag. Dit krijg jij gedrukt mee naar huis of per e-mail nagestuurd.

De uitkomst van het assessment wordt nooit zonder jouw goedvinden gedeeld met derden.

Meer weten?
Wil je meer weten over de PPA? Neem dan contact met Carianne. Zij is gecertificeerd voor het afnemen en analyseren van dit assessment. Je bereikt haar via carianne@mrktng.nl Bellen of appen mag ook, naar 06 53 46 31 36.