Ontdek en benut jouw talenten met een Talent Motivatie Analyse (TMA)

Twijfel jij wel eens over je baan en of je op de juiste plek zit? Kost je werk je soms enorm veel energie en krijg je hier in verhouding weinig energie voor terug? Dan kan het zijn dat je in jouw huidige baan je talenten niet optimaal kunt benutten. Zonde! Wij geloven er heilig in dat werken vanuit talent jouw werkgeluk maximaliseert.

Het marketingvak kent veel verschillende functies en specialismen die vragen om verschillende talenten. Duik jij het liefst de data in of ben je juist heel creatief? Overzie jij graag het grote geheel of ben je juist van de details? Als je écht wil ontdekken wat jouw talenten zijn, dan kan een Talent Motivatie Analyse (TMA) je helpen. Je krijgt met deze analyse een heel goed beeld van jouw sterke kanten en van je valkuilen. Door te ontdekken waar jouw talenten precies liggen word effectiever én gelukkiger in je werk. De TMA wordt afgenomen door Carianne, zij is gecertificeerd TMA-professional. Kortom: jouw talent is bij ons in goede handen.

Wat is TMA precies?
Talenten zijn de bouwstenen van je persoonlijkheid, ze typeren je. Deze persoonlijkheidskenmerken hebben invloed op je gedrag, je motivatie en op je ontwikkelingsmogelijkheden. De TMA brengt via een online assessment jouw drijfveren in beeld en koppelt daar talenten en competenties aan. Waar krijg jij energie van en wat kost je juist energie? De TMA is gebaseerd op positieve psychologie en is zeker geen test. De analyse gaat je inzichten geven die jij je leven lang kunt gebruiken in je werk én daarbuiten.

Hoe werkt het?
De TMA begint met een intake om kennis te maken en jouw hulpvraag te bespreken. Het liefst doet Carianne die intake live, bij ons op kantoor of op een locatie naar keuze. Dit mag ook na werktijd. Geen zorgen: de intake is gratis en vrijblijvend. Het maken van de analyse gebeurt online en kost je een klein uurtje. Het werkt met stellingen waarbij jij keuzes maakt. Het rapport dat daar uitkomt is uitgebreid en wordt in een persoonlijk gesprek met Carianne besproken en toegelicht. Je krijgt een account in de TMA-portal, waardoor je een jaar lang de diverse rapporten kunt bekijken en opslaan.

Voor wie is de TMA geschikt?
De TMA is voor iedereen die zichzelf (persoonlijk) wil ontwikkelen. En écht heel waardevol is ‘ie voor marketeers die twijfelen of ze op hun plek zitten of zoekende zijn naar hun ideale next step. TMA wordt veel gebruikt bij beroepskeuze, loopbaanbegeleiding, re-integratie, teambuilding en coaching. Inmiddels hebben we al tientallen marketeers mogen helpen met een TMA. Een aantal van hun verhalen lees je hier.

Nieuwsgierig?
Bel of mail ons gerust voor meer informatie! We vertellen je graag de details en beantwoorden al je vragen.

T | 0314 20 00 90
E | info@mrktng.nl