vrijdag 9 maart: Digital Friday Event

Volg de klant, ken de klant, dat is het credo. Dat betekent dat data, insights en experience de belangrijkste punten van aandacht zijn voor de komende jaren. Ontwikkelingen en trends volgen elkaar in snel tempo op. Maar hoe kun je hier nu zelf mee aan de slag gaan?

Vertaal de marketingtrends voor 2018 naar jouw eigen praktijk

Ment Kuiper, directeur van CustomerTalk neemt je tijdens Digital Friday mee in de marketingtrends voor 2018 aan de hand van het TrendRad. Hij biedt je aanknopingspunten aan de hand van voorbeelden en inspirerende cases om zelf aan de slag te gaan met de actuele trends en ontwikkelingen. Hierbij zal hij onder andere vertellen over: digital behaviour, digital business, digital big data, digital presence, digital society, digital transition, digital experience en digital branding.

Meer info over dit gratis event? Klik dan hier!

2018-02-13T17:04:59+00:00

Geef jezelf inspiratie en kennis cadeau en meld je aan voor de MRKTNG.nl nieuwsbrief

Wij delen graag onze marketingkennis met jou. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, nieuwe vacatures en professionals die klaar zijn voor een nieuwe volgende stap.

Laatste nieuws & blog

Dé marketeer bestaat niet

30 september 2019|

Al sinds MRKTNG.nl bestaat, roepen wij: ‘Dé marketeer bestaat niet’. En van deze stelling zijn wij nog steeds overtuigd. Het marketinglandschap is continu in beweging. En ook de communicatiewereld staat niet stil. Deze twee werkvelden [...]