vrijdag 9 maart: Digital Friday Event

Volg de klant, ken de klant, dat is het credo. Dat betekent dat data, insights en experience de belangrijkste punten van aandacht zijn voor de komende jaren. Ontwikkelingen en trends volgen elkaar in snel tempo op. Maar hoe kun je hier nu zelf mee aan de slag gaan?

Vertaal de marketingtrends voor 2018 naar jouw eigen praktijk

Ment Kuiper, directeur van CustomerTalk neemt je tijdens Digital Friday mee in de marketingtrends voor 2018 aan de hand van het TrendRad. Hij biedt je aanknopingspunten aan de hand van voorbeelden en inspirerende cases om zelf aan de slag te gaan met de actuele trends en ontwikkelingen. Hierbij zal hij onder andere vertellen over: digital behaviour, digital business, digital big data, digital presence, digital society, digital transition, digital experience en digital branding.

Meer info over dit gratis event? Klik dan hier!

2018-02-13T17:04:59+01:00

Geef jezelf inspiratie en kennis cadeau en meld je aan voor de MRKTNG.nl nieuwsbrief

Wij delen graag onze marketingkennis met jou. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, nieuwe vacatures en professionals die klaar zijn voor een nieuwe volgende stap.

Laatste nieuws & blog

Marketing & communicatie: juist nu!

31 maart 2020|

Voor veel ondernemers zijn dit onzekere tijden. Vanwege de coronacrisis staan veel organisaties momenteel voor grote interne en externe uitdagingen. De impact van de crisis op onze samenleving en economie is groot en zal ongetwijfeld [...]

Vrijdag 24 januari 2020: Digital Friday Event

10 januari 2020|

Op vrijdag 24 januari 2020 vindt de volgende editie van Digital Friday plaats. Tijdens deze middag vertelt Marco Derksen je alles over ‘Digitale transformatie voor bedrijven in de Achterhoek’. Wat betekent de digitale transformatie voor jouw [...]