vrijdag 9 maart: Digital Friday Event

Volg de klant, ken de klant, dat is het credo. Dat betekent dat data, insights en experience de belangrijkste punten van aandacht zijn voor de komende jaren. Ontwikkelingen en trends volgen elkaar in snel tempo op. Maar hoe kun je hier nu zelf mee aan de slag gaan?

Vertaal de marketingtrends voor 2018 naar jouw eigen praktijk

Ment Kuiper, directeur van CustomerTalk neemt je tijdens Digital Friday mee in de marketingtrends voor 2018 aan de hand van het TrendRad. Hij biedt je aanknopingspunten aan de hand van voorbeelden en inspirerende cases om zelf aan de slag te gaan met de actuele trends en ontwikkelingen. Hierbij zal hij onder andere vertellen over: digital behaviour, digital business, digital big data, digital presence, digital society, digital transition, digital experience en digital branding.

Meer info over dit gratis event? Klik dan hier!

2018-02-13T17:04:59+00:00

Geef jezelf inspiratie en kennis cadeau en meld je aan voor de MRKTNG.nl nieuwsbrief

Wij delen graag onze marketingkennis met jou. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, nieuwe vacatures en professionals die klaar zijn voor een nieuwe volgende stap.

Laatste nieuws & blog

Diploma op zak?

17 juni 2019|

Diploma op zak? Ga samen met ons op zoek naar waar je hart ligt en vervolgens naar de baan die bij je past. Bij MRKTNG.nl vind je de mooiste marketing- & communicatiejobs bij prachtige bedrijven in [...]

Next Digital Friday: 5 juli

11 juni 2019|

Voor veel bedrijven wordt het steeds moeilijker om te blijven bestaan. Door de Coolblue’s, Bol.com’s en Aliexpress’en van deze wereld wordt het steeds lastiger voor jou om je doelgroep te bereiken. Op Google is maar [...]