Next Digital Friday: 5 juli

Voor veel bedrijven wordt het steeds moeilijker om te blijven bestaan. Door de Coolblue’s, Bol.com’s en Aliexpress’en van deze wereld wordt het steeds lastiger voor jou om je doelgroep te bereiken. Op Google is maar beperkt ruimte om zichtbaar te zijn. Deze concurrenten hebben niet alleen meer advertentiebudget dan jij, maar mogelijk ook goedkopere producten, meer reviews, een snellere levering en een door en door geoptimaliseerde website. Hoe kan jij je tussen deze hoge- en sterke concurrentie onderscheiden en toch je producten en services verkopen?

Tijdens deze presentatie ga je samen met Thijs Joosten van online marketingbureau Booosters bepalen hoe jij jouw doelgroep kunt bereiken door relevanter te zijn dan je concurrentie. Hij heeft er zin in, ziet hij jou op 5 juli?

2019-06-17T15:21:30+00:00

Geef jezelf inspiratie en kennis cadeau en meld je aan voor de MRKTNG.nl nieuwsbrief

Wij delen graag onze marketingkennis met jou. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, nieuwe vacatures en professionals die klaar zijn voor een nieuwe volgende stap.

Laatste nieuws & blog

Vrijdag 24 januari 2020: Digital Friday Event

10 januari 2020|

Op vrijdag 24 januari 2020 vindt de volgende editie van Digital Friday plaats. Tijdens deze middag vertelt Marco Derksen je alles over ‘Digitale transformatie voor bedrijven in de Achterhoek’. Wat betekent de digitale transformatie voor jouw [...]

Zo voer je je sollicitatiegesprek als een pro!

1 november 2019|

Hoera! Je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Maar misschien ook wel ‘Help!’. Want hoe laat je jezelf van je beste kant zien? Bij een eerste sollicitatiegesprek is het belangrijkste om te onderzoeken of jij en [...]