Next Digital Friday: 5 juli

Voor veel bedrijven wordt het steeds moeilijker om te blijven bestaan. Door de Coolblue’s, Bol.com’s en Aliexpress’en van deze wereld wordt het steeds lastiger voor jou om je doelgroep te bereiken. Op Google is maar beperkt ruimte om zichtbaar te zijn. Deze concurrenten hebben niet alleen meer advertentiebudget dan jij, maar mogelijk ook goedkopere producten, meer reviews, een snellere levering en een door en door geoptimaliseerde website. Hoe kan jij je tussen deze hoge- en sterke concurrentie onderscheiden en toch je producten en services verkopen?

Tijdens deze presentatie ga je samen met Thijs Joosten van online marketingbureau Booosters bepalen hoe jij jouw doelgroep kunt bereiken door relevanter te zijn dan je concurrentie. Hij heeft er zin in, ziet hij jou op 5 juli?

2019-06-17T15:21:30+02:00

Laatste nieuws & blog

Marketing & communicatie: juist nu!

31 maart 2020|

Voor veel ondernemers zijn dit onzekere tijden. Vanwege de coronacrisis staan veel organisaties momenteel voor grote interne en externe uitdagingen. De impact van de crisis op onze samenleving en economie is groot en zal ongetwijfeld [...]