Digital Friday2020-03-13T16:07:30+01:00

Digital Friday Event

Digital Friday is een initiatief van MRKTNG.nl en de marktleider in digital en online opleidingen: Beeckestijn Business School. Als specialist in marketing professionals zijn wij vanzelfsprekend erg geïnteresseerd in alle ontwikkelingen op het gebied van digital marketing. Het Digital Friday Event biedt een podium aan topmarketeers met eerlijke en inspirerende verhalen. Leer van elkaars ervaringen tijdens de interactieve sessies en ga met een gezonde dosis digital kennis weer naar huis.

Digital Friday van 27 maart 2020 gaat niet door!

Vanwege de nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus hebben wij besloten de geplande editie van Digital Friday op 27 maart 2020 te laten vervallen. Wij zullen spoedig een nieuwe datum prikken en houden je via deze pagina op de hoogte.

Wij zien je graag weer bij een volgende Digital Friday!

Info & aanmelden

  • Onderwerp: -

  • Datum: -

  • Tijd: -

  • Locatie: -

  • Programma: -

Locatie

Het Digital Friday event vindt plaats bij Schouwburg Amphion in Doetinchem.

Direct naast de schouwburg bevindt zich de Amphion-Parkeergarage met ruim 400 parkeerplaatsen. Tip: stel de navigatie in op Hofstraat 14, dit is het pand recht tegenover de ingang van de Amphion-parkeergarage.

Partners

Geef jezelf inspiratie en kennis cadeau en meld je aan voor de Digital Friday nieuwsbrief

Wij delen graag onze kennis met jou en stellen je graag op de hoogte van de laatste digital trends en aankomende Digital Friday events.

Contact

Koopmanslaan 29
7005 BK Doetinchem
T 0314 – 20 00 90
E info@mrktng.nl