Digital Friday2020-01-17T14:24:04+00:00

Digital Friday Event

Digital Friday is een initiatief van MRKTNG.nl en de marktleider in digital en online opleidingen: Beeckestijn Business School. Als specialist in marketing professionals zijn wij vanzelfsprekend erg geïnteresseerd in alle ontwikkelingen op het gebied van digital marketing. Het Digital Friday Event biedt een podium aan topmarketeers met eerlijke en inspirerende verhalen. Leer van elkaars ervaringen tijdens de interactieve sessies en ga met een gezonde dosis digital kennis weer naar huis.

24 januari 2020

We nodigen je graag uit voor de volgende Digital Friday op vrijdag 24 januari 2020 vanaf 15:00 uur bij Schouwburg Amphion in Doetinchem. Tijdens deze middag vertelt Marco Derksen je alles over ‘Digitale transformatie voor bedrijven in de Achterhoek’.

Wat betekent de digitale transformatie voor jouw bedrijf? 
In deze Digital Friday gaat Marco Derksen in op deze vraag. Gedurende de presentatie zal Marco Derksen uitgebreid ingaan op de volgende onderwerpen: trends & ontwikkelingen, digitalisering vs. digitale transformatie, wat betekent digitale transformatie voor organisaties en leiderschap?, een benchmark met een analyse van bedrijven in het publiek en een tot slot een discussie.

Info & aanmelden

 • Onderwerp: Digitale transformatie voor bedrijven in de Achterhoek

 • Datum: vrijdag 24 januari

 • Tijd: 15.00 uur – 18.00 uur

 • Locatie: Schouwburg Amphion, Doetinchem

 • Programma:
  15:00 uur – Inloop
  15:30 uur – Welkomstwoord
  15:45 uur – Presentatie door Marco Derksen
  17:15 uur – Netwerkborrel
  18:00 uur – Einde van het event

Over de sprekers

Meer over Marco Derksen
Marco Derksen is strategisch adviseur digitale transformatie en digitaal leiderschap. Hij is oprichter en partner van strategisch adviesbureau Upstream en van hét kennisplatform op het gebied van marketing: Marketingfacts. Veel bedrijven gebruiken Marketingfacts als kennis website voor het volgen van trends en ontwikkelingen op het gebied van marketing. Binnen Upstream maar ook als docent, spreker en dagvoorzitter houdt Marco zich voortdurend bezig met de impact van digitale technologie op mens en maatschappij, overheid en bedrijfsleven.

Bob Veurman
Naast Marco Derksen zal ook Bob Veurman, Manager E-business Marketing bij Kramp, aanwezig zijn om zijn uitdagingen en successen te delen op het gebied van de digitale transformatie bij Kramp.

Kramp is de grootste leverancier van onderdelen en accessoires voor de agrarische sector in Europa en er werken maar liefst 3.000 medewerkers in 24 landen. Het bedrijf investeert volop in een digitale transformatie en vanaf 2016 is er een volledig nieuw E-business Marketing team opgebouwd.

Meer over Bob Veurman
Bob Veurman is een echte e-commerce liefhebber met veel ervaring in data-gedreven, multidisciplinair en agile (samen)werken om digitale klantreizen te optimaliseren. Hij vertelt in zijn sessie over de uitdagingen en successen die hij in de afgelopen 3 jaar is tegengekomen. Hoe zorg je er voor dat alle specifieke markt- en productkennis van de medewerkers in alle landen zo optimaal mogelijk wordt gebruikt in de digitale kanalen? En hoe stel je 50 lokale marketeers in staat om Digital Marketing te omarmen? Dit zijn enkele vragen en inzichten die hij met je zal delen.”

Locatie

Het Digital Friday event vindt plaats bij Schouwburg Amphion in Doetinchem.

Direct naast de schouwburg bevindt zich de Amphion-Parkeergarage met ruim 400 parkeerplaatsen. Tip: stel de navigatie in op Hofstraat 14, dit is het pand recht tegenover de ingang van de Amphion-parkeergarage.

Partners

Geef jezelf inspiratie en kennis cadeau en meld je aan voor de Digital Friday nieuwsbrief

Wij delen graag onze kennis met jou en stellen je graag op de hoogte van de laatste digital trends en aankomende Digital Friday events.

Contact

Koopmanslaan 29
7005 BK Doetinchem
T 0314 – 20 00 90
E info@mrktng.nl