Digital Friday Event

Digital Friday is een initiatief van MRKTNG.nl en de marktleider in digital en online opleidingen: Beeckestijn Business School. Als specialist in marketing professionals zijn wij vanzelfsprekend erg geïnteresseerd in alle ontwikkelingen op het gebied van digital marketing. Het Digital Friday Event biedt een podium aan topmarketeers met eerlijke en inspirerende verhalen. Leer van elkaars ervaringen tijdens de interactieve sessies en ga met een gezonde dosis digital kennis weer naar huis.

De volgende editie van Digital Friday: 16 april 2021

De volgende editie van Digital Friday staat gepland! Wij nodigen je graag uit voor een ochtendsessie op vrijdag 16 april 2021. Vanaf 09:30 uur vertelt Frank Bruijninckx je alles over online communicatie en klantinteractie in de publieke sector!

Daarnaast gaan we tijdens deze sessie in een Q&A het gesprek aan met Tim van den Berg, over zijn ervaringen met marketing en communicatie binnen de publieke sector bij CROW.

Voor organisaties in de publieke sector is communicatie een uitdagend vakgebied. Het vakgebied communicatie, en daarmee ook specialismen als marketing en service, verandert zo sterk dat een herbezinning op de positie van communicatie binnen de sector noodzakelijk is. Tijdens deze editie van Digital Friday neemt Frank Bruijninckx je daarom mee in de ontwikkelingen van online communicatie en klantinteractie in de publieke sector. Wat kan de publieke sector leren van de commerciële sector en hoe kunnen technologische hulpmiddelen (zoals bots, newsrooms en live chats) hierbij helpen?

Aanmelden & programma

I.v.m. de huidige COVID-19 maatregelen zal deze Digital Friday via een live-stream digitaal te volgen zijn. We maken hiervoor gebruik van Microsoft Teams. Na aanmelding via onderstaande button ontvang je uiterlijk één dag van te voren de Teams-link in je mailbox.

Programma vrijdag 16 april 2021

  • 09:30 uur – Welkomstwoord door MRKTNG.nl

  • 09:35 uur – Eerste deel online sessie Frank Bruijninckx

  • 10:15 uur – Korte pauze

  • 10:25 uur – Tweede deel online sessie Frank Bruijninckx

  • 11:00 uur – Q&A met Tim van den Berg, CROW

  • 11:30  uur – Einde Digital Friday

Wil jij alles te weten komen over online communicatie en klantinteractie in de publieke sector? Meld je dan snel aan via de button hieronder!

Over de spreker

Frank Bruijninckx helpt organisaties in de publieke sector met het benutten van de kansen die sociale media, open data en de mobiele techniek de sector bieden. Frank heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van klantcontact en onderzoek. Hij heeft gewerkt in veel verschillende branches, maar richt zich sinds een aantal jaren specifiek op de publieke sector. Vanuit zijn rol bij OBI4wan heeft Frank honderden organisaties binnen de publieke sector ondersteund, waaronder gemeenten en uitvoeringsinstanties.

Partners