Digital Friday2019-09-16T15:06:04+00:00

Digital Friday Event

Digital Friday is een initiatief van MRKTNG.nl en de marktleider in digital en online opleidingen: Beeckestijn Business School. Als specialist in marketing professionals zijn wij vanzelfsprekend erg geïnteresseerd in alle ontwikkelingen op het gebied van digital marketing. Het Digital Friday Event biedt een podium aan topmarketeers met eerlijke en inspirerende verhalen. Leer van elkaars ervaringen tijdens de interactieve sessies en ga met een gezonde dosis digital kennis weer naar huis.

De veranderende kracht van e-mail voor optimale personalisatie.

We nodigen je graag uit voor de volgende Digital Friday met als thema ‘The future of Email’. De workshop wordt gegeven door Michael Straathof op vrijdag 27 september 2019 vanaf 15:00 uur bij Schouwburg Amphion in Doetinchem.

Waarom je de kracht van e-mailmarketing niet moet onderschatten? Wereldwijd zijn er 3,8 miljard gebruikers, dat is meer dan de helft van de hele planeet. Alleen dat is al een reden om volop in te zetten op e-mailmarketing. E-mail is nog steeds het grootste, persoonlijke, realtime en interactief kanaal om de dialoog aan te gaan met relaties. Wel zijn de spelregels van e-mailmarketing de laatste tijd flink veranderd. De verwachting van consumenten ligt torenhoog. Waar e-mailmarketing een paar jaar geleden voornamelijk bestond uit het versturen van (bulk)e-mails naar je gehele klantenbestand, moeten we meer 1-op-1 communiceren om klantrelaties te verstevigen. Deze verandering brengt natuurlijk wel wat uitdagingen met zich mee. Zowel in de communicatie- en data processen, als in de werkprocessen om dit mogelijk te maken.

 • Onderwerp: The future of email

 • Datum: vrijdag 27 september

 • Tijd: 15.00 uur – 18.00 uur

 • Locatie: Schouwburg Amphion, Doetinchem

 • Programma:
  15:00 uur – Inloop
  15:30 uur – Welkomstwoord
  15:45 uur – Presentatie Michael Straathof
  17:15 uur – Netwerkborrel
  18:00 uur – Einde van het event

Locatie

Het Digital Friday event vindt plaats bij Schouwburg Amphion in Doetinchem.

Direct naast de schouwburg bevindt zich de Amphion-Parkeergarage met ruim 400 parkeerplaatsen. Tip: stel de navigatie in op Hofstraat 14, dit is het pand recht tegenover de ingang van de Amphion-parkeergarage.

Partners

Geef jezelf inspiratie en kennis cadeau en meld je aan voor de Digital Friday nieuwsbrief

Wij delen graag onze kennis met jou en stellen je graag op de hoogte van de laatste digital trends en aankomende Digital Friday events.

Contact

Koopmanslaan 29
7005 BK Doetinchem
T 0314 – 20 00 90
E info@mrktng.nl