Digital Friday2018-09-10T10:42:36+00:00

Digital Friday Event

Digital Friday is een initiatief van MRKTNG.nl en de marktleider in digital en online opleidingen: Beeckestijn Business School. Als specialist in marketing professionals zijn wij vanzelfsprekend erg geïnteresseerd in alle ontwikkelingen op het gebied van digital marketing. Het Digital Friday Event biedt een podium aan topmarketeers met eerlijke en inspirerende verhalen. Leer van elkaars ervaringen tijdens de interactieve sessies en ga met een gezonde dosis digital kennis weer naar huis.

Next Digital Friday Event

vrijdag 5 oktober 2018

Elke organisatie kan de buyer en customer journey beïnvloeden door per fase de juiste mix van marketing-en communicatieactiviteiten en content in te zetten.

Maar wat zijn de juiste middelen en hoe bepaal je welke content je inzet? En hoe kun je als marketeer een brug slaan tussen marketing en sales? Onder andere door te samen te werken in die funnel en het inzetten van marketing automation. Dan converteren prospects tot klant en klanten in loyale klanten.

De brug slaan tussen marketing en sales met marketing automation

Rogier Hosman is eigenaar en founder van Youwe, een van de meest toonaangevende B2B internetbureaus van Nederland. Hij weet als geen ander hoe je de brug slaat tussen marketing en sales. Rogier neemt je aan de hand van praktische voorbeelden en modellen mee in de funnel en laat zien hoe je per fase bepaalt welke content je inzet. Ook staat hij stil bij hoe je verschillende marketing automation systemen -voor grote en kleine bedrijven- hierbij in kunt zetten. En net zoals bij de vorige Digital Friday is het de bedoeling d

Rogier Hosman - Youwe

Rogier Hosman – Youwe

at je tijdens deze sessie zelf aan het werk gaat en met bruikbare handvatten de deur uit gaat.

  • Spreker: Rogier Hosman – Youwe

  • Onderwerp: De brug slaan tussen marketing en sales met marketing automation

  • Datum: vrijdag 5 oktober

  • Tijd: 15.00 uur – 18.00 uur

  • Locatie: Schouwburg Amphion, Doetinchem

Locatie

Het Digital Friday event vindt plaats bij Schouwburg Amphion in Doetinchem.

Direct naast de schouwburg bevindt zich de Amphion-Parkeergarage met ruim 400 parkeerplaatsen. Bij de entree ontvangt u van ons een uitrijkaart. Tip: stel de navigatie in op Hofstraat 14, dit is het pand de recht tegenover de ingang van de Amphion-parkeergarage.

Partners

Geef jezelf inspiratie en kennis cadeau en meld je aan voor de Digital Friday nieuwsbrief

Wij delen graag onze kennis met jou en stellen je graag op de hoogte van de laatste digital trends en aankomende Digital Friday events.

Contact

Koopmanslaan 29
7005 BK Doetinchem
T 0314 – 20 00 90
E info@mrktng.nl