Digital Friday 2018-03-28T14:42:16+00:00

Digital Friday Event

Digital Friday is een initiatief van MRKTNG.nl en de marktleider in digital en online opleidingen: Beeckestijn Business School. Als specialist in marketing professionals zijn wij vanzelfsprekend erg geïnteresseerd in alle ontwikkelingen op het gebied van digital marketing. Het Digital Friday Event biedt een podium aan topmarketeers met eerlijke en inspirerende verhalen. Leer van elkaars ervaringen tijdens de interactieve sessies en ga met een gezonde dosis digital kennis weer naar huis.

Next Digital Friday Event

vrijdag 8 juni 2018

De volgende Digital Friday is een feit! Reserveer je vrijdag 8 juni vast in je agenda? Meer info volgt nog, maar we kunnen al wel vast verklappen dat we wederom een inspirerende spreker hebben weten te strikken voor het programma. So stay tuned!

  • Spreker: nog onbekend

  • Onderwerpen: content

  • Datum: nog onbekend

  • Tijd: 15.00 uur – 18.00 uur

  • Locatie: Schouwburg Amphion, Doetinchem

Aanmelden is nog niet mogelijk

Locatie

Het Digital Friday event vindt plaats bij Schouwburg Amphion in Doetinchem.

Direct naast de schouwburg bevindt zich de Amphion-Parkeergarage met ruim 400 parkeerplaatsen. Bij de entree ontvangt u van ons een uitrijkaart. Tip: stel de navigatie in op Hofstraat 14, dit is het pand de recht tegenover de ingang van de Amphion-parkeergarage.

Partners

Geef jezelf inspiratie en kennis cadeau en meld je aan voor de Digital Friday nieuwsbrief

Wij delen graag onze kennis met jou en stellen je graag op de hoogte van de laatste digital trends en aankomende Digital Friday events.

Contact

Koopmanslaan 29
7005 BK Doetinchem
T 0314 – 20 00 90
E info@mrktng.nl