Digital Friday Event

Digital Friday is een initiatief van MRKTNG.nl en de marktleider in digital en online opleidingen: Beeckestijn Business School. Als specialist in marketing professionals zijn wij vanzelfsprekend erg geïnteresseerd in alle ontwikkelingen op het gebied van digital marketing. Het Digital Friday Event biedt een podium aan topmarketeers met eerlijke en inspirerende verhalen. Leer van elkaars ervaringen tijdens de interactieve sessies en ga met een gezonde dosis digital kennis weer naar huis.

De volgende editie van Digital Friday: 20 november 2020!

De datum voor de volgende Digital Friday goes digital is bekend! Wij nodigen je graag uit om deze editie digitaal bij te wonen op vrijdag 20 november 2020! Vanaf 15:00 uur vertelt Danny Oosterveer je alles over:

Data driven marketing: juist voor het MKB!’

Aanmelden & programma

Ook deze editie van Digital Friday zal digitaal plaatsvinden via Zoom. Na aanmelding ontvang je uiterlijk een dag vóór Digital Friday de Zoom link van ons!

Programma vrijdag 20 november 2020 

  • 15:00 uur – Start & welkomstwoord door MRKTNG.nl

  • 15:10 uur – 1e deel online clinic door Danny Oosterveer

  • 15:50 uur – Korte pauze

  • 16:00 uur – 2e deel online clinic door Danny Oosterveer

  • 16:30 uur – Einde Digital Friday

Wil jij er digitaal bij zijn op vrijdag 20 november 2020 en alles te weten komen over data driven marketing? Meld je dan snel aan via de button hieronder!

Over de spreker

Danny Oosterveer is een gepassioneerd data driven marketeer. Als consultant adviseert hij andere organisaties over de inzet van online marketing, waaronder Burgers’ Zoo en Marketingfacts. Bovendien is hij actief als spreker op congressen en evenementen en verzorgt hij trainingen en workshops. Hij is de schrijver van het boek ‘Data-bedreven marketing’, uitgegeven door Noordhoff Business. In dit boek, en zijn andere werk, toont hij zich een actief voorvechter van het toepassen van data en continue optimalisatie door marketing- en communicatieprofessionals.

Partners