Digital Friday 2017-12-18T10:48:47+00:00

Digital Friday Event

Digital Friday is een initiatief van MRKTNG.nl en de marktleider in digital en online opleidingen: Beeckestijn Business School. Als specialist in marketing professionals zijn wij vanzelfsprekend erg geïnteresseerd in alle ontwikkelingen op het gebied van digital marketing. Het Digital Friday Event biedt een podium aan topmarketeers met eerlijke en inspirerende verhalen. Leer van elkaars ervaringen tijdens de interactieve sessies en ga met een gezonde dosis digital kennis weer naar huis.

Next Digital Friday Event

Begin 2018

Ook in 2018 gaan we weer diverse Digital Friday Events organiseren. Dus vergeet niet om regelmatig deze website te checken voor aankomende events.

  • Spreker: nog onbekend

  • Onderwerpen: nog onbekend

  • Datum: nog onbekend

  • Tijd: 15.00 uur – 18.00 uur

  • Locatie: Schouwburg Amphion, Doetinchem

Locatie

Het Digital Friday event vindt plaats bij Schouwburg Amphion in Doetinchem.

Direct naast de schouwburg bevindt zich de Amphion-Parkeergarage met ruim 400 parkeerplaatsen. Bij de entree ontvangt u van ons een uitrijkaart. Tip: stel de navigatie in op Hofstraat 14, dit is het pand de recht tegenover de ingang van de Amphion-parkeergarage.

Partners

Geef jezelf inspiratie en kennis cadeau en meld je aan voor de Digital Friday nieuwsbrief

Wij delen graag onze kennis met jou en stellen je graag op de hoogte van de laatste digital trends en aankomende Digital Friday events.

Contact

Koopmanslaan 29
7005 BK Doetinchem
T 0314 – 20 00 90
E info@mrktng.nl