Digital Friday 2018-06-11T17:21:50+00:00

Digital Friday Event

Digital Friday is een initiatief van MRKTNG.nl en de marktleider in digital en online opleidingen: Beeckestijn Business School. Als specialist in marketing professionals zijn wij vanzelfsprekend erg geïnteresseerd in alle ontwikkelingen op het gebied van digital marketing. Het Digital Friday Event biedt een podium aan topmarketeers met eerlijke en inspirerende verhalen. Leer van elkaars ervaringen tijdens de interactieve sessies en ga met een gezonde dosis digital kennis weer naar huis.

Next Digital Friday Event

vrijdag 5 oktober 2018

Marketing Automation gaat verder dan CRM en e-mail automation. Niet alleen e-mail response wordt gemeten, maar ook het bezoekersgedrag op de website.

Leads krijgen een “score” en geautomatiseerde mails op basis van activiteit. Elke stap in het sales proces wordt gemeten. Zie hoe marketing automation werkt en meer tijdens het Digital Friday Event.

  • Spreker: Dennis Reurings

  • Onderwerpen: marketing automation

  • Datum: vrijdag 5 oktober

  • Tijd: 15.00 uur – 18.00 uur

  • Locatie: Schouwburg Amphion, Doetinchem

Aanmelden

Locatie

Het Digital Friday event vindt plaats bij Schouwburg Amphion in Doetinchem.

Direct naast de schouwburg bevindt zich de Amphion-Parkeergarage met ruim 400 parkeerplaatsen. Bij de entree ontvangt u van ons een uitrijkaart. Tip: stel de navigatie in op Hofstraat 14, dit is het pand de recht tegenover de ingang van de Amphion-parkeergarage.

Partners

Geef jezelf inspiratie en kennis cadeau en meld je aan voor de Digital Friday nieuwsbrief

Wij delen graag onze kennis met jou en stellen je graag op de hoogte van de laatste digital trends en aankomende Digital Friday events.

Contact

Koopmanslaan 29
7005 BK Doetinchem
T 0314 – 20 00 90
E info@mrktng.nl