Digital Friday Event

Digital Friday is een initiatief van MRKTNG.nl en de marktleider in digital en online opleidingen: Beeckestijn Business School. Als specialist in marketing professionals zijn wij vanzelfsprekend erg geïnteresseerd in alle ontwikkelingen op het gebied van digital marketing. Het Digital Friday Event biedt een podium aan topmarketeers met eerlijke en inspirerende verhalen. Leer van elkaars ervaringen tijdens de interactieve sessies en ga met een gezonde dosis digital kennis weer naar huis.

Nieuwe Digital Friday: in the making

De geplande Digital Friday op vrijdagmiddag 13 mei gaat wegens omstandigheden niet door. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe Digital Friday. Wanneer deze plaatsvindt is nog onbekend. Zodra de datum en het onderwerp bekend zijn, lees je dat hier. De uitnodiging direct in je mailbox ontvangen? Dat kan! Meld je hieronder aan voor de Digital Friday nieuwsbrief, dan mis je niets.

We hopen je snel weer te zien!

Afgelopen editie: over dé 5 trends in Digital Marketing

Op vrijdag 25 februari 2022 vond de eerste Digital Friday van 2022 plaats. En we pakten direct een hot topic: de 5 belangrijkste trends voor aankomend jaar in Digital Marketing. Dit deden we samen met Bart Meerdink van Beeckestijn Business School. Via onderstaande button download je het trendrapport dat hij hierover schreef.

Locatie

Het Digital Friday Event vindt plaats in Schouwburg Amphion in Doetinchem en wordt afgesloten met een borrel. Alles over de route en bereikbaarheid lees je hier

Partners