Digital Friday Event

Digital Friday is een initiatief van MRKTNG.nl en de marktleider in digital en online opleidingen: Beeckestijn Business School. Als specialist in marketing professionals zijn wij vanzelfsprekend erg geïnteresseerd in alle ontwikkelingen op het gebied van digital marketing. Het Digital Friday Event biedt een podium aan topmarketeers met eerlijke en inspirerende verhalen. Leer van elkaars ervaringen tijdens de interactieve sessies en ga met een gezonde dosis digital kennis weer naar huis.

De volgende editie van Digital Friday

De nieuwe datum is bekend!

De volgende editie van Digital Friday vindt plaats op vrijdag 4 september 2020! Ook deze keer zal het event digitaal plaatsvinden via Zoom.

Tijdens deze Digital Friday zal Bart Meerdink je alles vertellen over digital en je jaarplan 2021. Meer informatie volgt binnenkort! Meld je hieronder alvast aan om niets te missen.

Hopelijk tot snel!

Info & aanmelden

    De volgende digitale editie van Digital Friday vindt plaats op vrijdag 4 september 2020 van 15:00 tot 16:30 uur. Binnenkort volgt hier meer informatie en het programma van de middag!

    Over de spreker

    OVER BART MEERDINK
    Bart Meerdink is kerndocent, coach en digital strategist bij Beeckestijn Business School. Hij heeft een brede achtergrond in digitale marketing en helpt jaarlijks vele bedrijven en kandidaten bij het vormgeven en uitvoeren van hun digitale marketing strategie. Zowel individueel als via incompany trajecten. Hij wordt het meest vrolijk van innovatie, social media, growth hacking en digitale toepassingen die echte waarde opleveren.

    Partners