Vliegende start

1 november 2016. Het officiële startschot voor ons bedrijf. Compleet met taart, bubbels en een eerste opdracht. De website was nog niet af, een CRM stond nog in de stijgers en in Excel werden de eerste kandidaten bijgehouden. Maar het begin was er! En het enthousiasme ook. Als wij nu zo terugkijken is er stiekem in een paar maanden tijd een hele hoop gebeurt. Wij nemen jullie graag mee naar de start van ons avontuur en hopen dat je het net zo gaaf vindt als wij!

De Dutch Toys Group is onze eerste opdrachtgever. Terwijl er nog niet eens een website online stond, hebben zij ons het vertrouwen gegeven dat wij die opdracht succesvol in zouden vullen en dat is gelukt! Jeetje, wat waren wij trots. Dat iedere opdracht zo voortvarend mag verlopen als deze!

Fantastisch om te pionieren in een organisatie die nog volledig in de stijgers staat. En heel eerlijk, ook wel eens frustrerend. Want ondernemen vraagt om een hoop creativiteit, beslissingen durven nemen en leren van de fouten. Maar ook het vieren van grote en kleine successen. De dag dat de eerste vacature de lucht in ging was zo’n succesmoment. En dan volgen wat er online gebeurt, hoe vaak wordt ie gedeeld? Wanneer komen de eerste reacties? En zitten er toppers tussen? Ja, kei goede sollicitanten!! Positieve reacties op de tekst! En dan uiteindelijk dé handtekening van dé kandidaat onder hét contract.

Maar ook de frustrerende kant, door de vliegende start zijn de processen nog niet zo lekker op orde, constant op zoek naar het overzicht en efficiënte werkwijzen. Hebben wij alle kandidaten geïnformeerd? Zijn alle vragen beantwoord? Heeft iedereen een terugkoppeling gehad? Op dat moment is het verlangen naar een geoliede machine groot. Bij deze ook onze oprechte excuses naar kandidaten die wellicht wat langer op een antwoord hebben moeten wachten.

Inmiddels vieren wij het volgende grote hoogtepunt. Met trots ronden wij het project “Website” af. Terwijl dit blog wordt geschreven, wordt de laatste hand gelegd aan tekst en beeld. Wat is het maken van een website een intensief traject. Maar ooooohhh wat zijn wij trots op het resultaat. Weer een puzzelstukje op zijn plek.

Ondertussen zijn wij met diverse opdrachten bezig, maken wij plannen voor events en hebben wij intensief contact met kandidaten en opdrachtgevers. Zoveel ideeën en plannen, maar ook wetende: Alles op zijn tijd. Eerst zorgen dat de basis staat als een huis en dan komt de rest. En natuurlijk niet vergeten te genieten van wat er gebeurt.

Wij zijn reuze nieuwsgierig naar jouw reactie op onze site, dus laat het gerust weten #durftedelen

Hartelijke groet,

Het team van MRKTNG.nl
Gerard, Norbert, Marcella & Carianne

2017-03-09T10:53:12+01:00

Geef jezelf inspiratie en kennis cadeau en meld je aan voor de MRKTNG.nl nieuwsbrief

Wij delen graag onze marketingkennis met jou. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, nieuwe vacatures en professionals die klaar zijn voor een nieuwe volgende stap.

Laatste nieuws & blog

Marketing & communicatie: juist nu!

31 maart 2020|

Voor veel ondernemers zijn dit onzekere tijden. Vanwege de coronacrisis staan veel organisaties momenteel voor grote interne en externe uitdagingen. De impact van de crisis op onze samenleving en economie is groot en zal ongetwijfeld [...]

Vrijdag 24 januari 2020: Digital Friday Event

10 januari 2020|

Op vrijdag 24 januari 2020 vindt de volgende editie van Digital Friday plaats. Tijdens deze middag vertelt Marco Derksen je alles over ‘Digitale transformatie voor bedrijven in de Achterhoek’. Wat betekent de digitale transformatie voor jouw [...]