Ontdek en benut jouw talenten met een TMA-analyse!

Twijfel jij wel eens over je baan en of je op de juiste plek zit? Kost je werk je soms enorm veel energie en krijg je hier in verhouding weinig energie voor terug? Dan kan het zijn dat je in jouw huidige baan je talenten niet optimaal kunt benutten.

Het marketing vak kent veel verschillende functies en specialismen die vragen om verschillende talenten. Duik jij het liefst de data in of ben je juist heel creatief en doe je niets liever dan creatieve content bedenken en uitwerken? Overzie jij graag het grote geheel of ben je juist veel meer van de details? Als je écht wil ontdekken wat jouw talenten zijn, dan kan een TMA-analyse je helpen. Je krijgt met deze analyse een heel goed beeld van jouw sterke kanten en van je valkuilen. Door te ontdekken waar jouw talenten precies liggen kun je effectiever én gelukkiger worden in je werk.

Wat is TMA precies?
TMA staat voor Talenten Motivatie Analyse. Talenten zijn de bouwstenen van je persoonlijkheid, ze typeren je. Deze persoonlijkheidskenmerken hebben invloed op je gedrag, je motivatie en op je ontwikkelingsmogelijkheden. De TMA brengt via een online assessment jouw drijfveren in beeld en koppelt daar talenten en competenties aan. Waar krijg jij energie van en wat kost je juist energie? TMA is gebaseerd op positieve psychologie en is zeker geen test. De analyse gaat je inzichten geven die je kunt gebruiken in je werk en daarbuiten.

Hoe werkt het?
Het maken van de analyse gebeurt online en kost je een klein uurtje. Het werkt met stellingen waarbij jij keuzes maakt. Het rapport dat daar uitkomt is uitgebreid en wordt in een persoonlijk gesprek besproken en toegelicht. Je krijgt een account in de TMA-portal, waardoor je een jaar lang de diverse rapporten kunt bekijken en opslaan. Daarnaast zijn er verdiepingsmogelijkheden door jouw profiel te matchen met de competenties die in jouw baan of bij een specifieke vacature gevraagd worden. Ook kun je er een 360 graden feedback aan koppelen voor nog meer inzicht. De analyse gaat je zeker inzichten opleveren waar jij mee verder kunt én is ook nog eens erg leuk om te doen!

Voor wie is de TMA geschikt?
De TMA-analyse is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om meer uit zichzelf te halen. Maar ook als je het idee hebt dat je niet helemaal lekker op je plek zit kan het je helpen. Daarnaast is de TMA een super tool om met een heel team te doen. Het gaat je als team veel info geven, waardoor je samen alleen maar sterker wordt. TMA wordt veel gebruikt bij beroepskeuze, loopbaanbegeleiding, re-integratie, teambuilding en coaching. MRKTNG.nl is gecertificeerd TMA-professional en dus is jouw talent bij ons in goede handen!

Nieuwsgierig?
Bel of mail ons gerust voor meer informatie! We vertellen je graag alle details en beantwoorden al je vragen.

T | 0314 – 20 00 90
E | info@mrktng.nl

2021-02-24T16:08:17+01:00

Laatste nieuws & blog

Jouw partner in crime als het om je loopbaan gaat

30 juni 2022|

‘Dus jij helpt mensen aan een nieuwe baan?’ Zelf omschrijft Carianne haar werk liever als het ondersteunen van marketeers en communicatie professionals in hun loopbaan. Op welke manier dan ook. En met haar post hbo [...]